OM MAPPEN

 

 

 

 

Bestyrelsen har lavet denne mappe for at …

 

·       sikre, at nye medlemmer får den fornødne information om foreningen, inden de køber en andel

 

·       sikre, at nuværende medlemmer af foreningen har et sted at søge information om foreningen – og har alt samlet ét sted

 

·       spare bestyrelsens medlemmer for en masse spørgsmål.

 

Mappen skal opdateres løbende. Det vil sige, at hver gang du modtager et referat af generalforsamlingen, af ekstraordinær generalforsamling, et informationsbrev eller lignende, skal du sætte det i denne mappe.

 

Når der kommer ændringer til en af siderne i mappen, skal den gamle side naturligvis skiftes ud med den nye. Referater og informationsbreve skal dog blive i mappen mindst fem år tilbage.

 

Mappen hører til lejligheden og skal derfor overdrages til en eventuel køber af din andel. Det vil være en god ide at give køber mappen allerede inden, I laver en aftale om overtagelse. På den måde kan køber på forhånd danne sig et indtryk af foreningen og sætte sig ind i dens vedtægter, husorden og økonomiske forhold.

 

Er mappen ikke opdateret – eller er den blevet væk – ved overdragelse af andelen, koster det 500 kroner at få den opdateret – eller eventuelt få en ny.

 

Har du ønsker til indholdet i mappen – mangler der f.eks. noget? – er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen med et forslag.

 

God fornøjelse!

 

 

Med venlig hilsen

 

bestyrelsen

december 2002

 

 

Bestyrelsen har fået en postkasse – den hænger i nr. 35 i stuen.

Brug den!